Chakrahealing


Chakrahealing, laat je energie weer stromen!

 

Wat is Chakrahealing?

Chakrahealing bekijkt de mens als een holistisch energiesysteem, waarbij fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele aspecten met elkaar verbonden zijn. Gedachten en gevoelens kunnen dit systeem beïnvloeden, waardoor de chakra's - energiecentra in ons lichaam - uit balans kunnen raken. Een Chakrahealing helpt om dit energiesysteem weer in evenwicht te brengen. Door blokkades in de chakra's op te heffen, kan de energie weer vrijelijk stromen. 

 

Wat zijn Chakra's?

Het woord "chakra" is Sanskriet voor "wiel". Deze energiecentra draaien als "wielen" door ons aura, het energieveld om ons fysieke lichaam. We hebben vele chakra's, maar vaak spreken we van 7 belangrijke chakra's die via onze ruggengraat met elkaar verbonden zijn en elk een ander aspect van ons leven vertegenwoordigen.

Chakra's zijn essentieel voor het functioneren van onze organen en hormonen, en dus voor ons algehele welzijn. Wanneer een chakra geblokkeerd raakt, kan de energie niet goed stromen, wat uiteindelijk kan leiden tot lichamelijke of psychische klachten.

 

Wanneer kies je voor Chakrahealing?

Het kan helpen bij allerlei klachten, zoals angsten, onzekerheid, overgevoeligheid, vermoeidheid, pijn, verdriet, stress en meer. Door Chakrahealing kun je minder pijn en stress ervaren, meer ontspanning en innerlijke rust vinden, beter in balans komen.

 

De healing

Bij je eerste afspraak bespreken we jouw wensen, doelen en verwachtingen. Tijdens de healing lig je gekleed en ontspannen op de behandeltafel. Bij de healing maak ik vaak gebruik van edelstenen waarbij elke steen op een specifieke Chakra wordt gelegd. Deze combinatie helpt bij het vrijmaken van energetische blokkades en het herstellen van balans. Door mijn handen boven of op de Chakra's te bewegen, stuur ik energie naar de plekken die aandacht nodig hebben. Indien nodig kan een healing ook op afstand plaatsvinden.

 

Hoeveel healings zijn er nodig?

Meestal zijn meerdere healings nodig voor optimaal effect, afhankelijk van de duur en ernst van je klachten en je persoonlijke behoeften en doelen. Chakrahealing werkt het beste bij een reeks van 4 behandelingen binnen 4-6 weken, maar we bespreken altijd samen wat het beste is voor jou.

 

Wil je een afspraak maken voor een Chakrahealing neem dan contact met mij op.

 
Alle behandelingen zijn complementair en vervangen geen reguliere behandelingen. 


Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl