Holistische Coaching


Holistische Coaching, de weg naar meer welzijn en balans!

 

Wat is Holistische Coaching?

Het is gebaseerd op het holisme, een levensvisie die gelooft in de verbinding van alles; alles is met elkaar verbonden en bestaat uit energie. In Holistische Coaching beschouw ik jou als een geheel, waarbij alle aspecten van je leven met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

 

Wat zijn de oorzaak van klachten?

Vaak zijn klachten niet alleen oppervlakkig, maar hebben ze dieperliggende oorzaken. Negatieve gedachten over jezelf, moeite met het uiten van gevoelens, het vasthouden aan gebeurtenissen uit het verleden of constant willen voldoen aan de verwachtingen van anderen - dit zijn slechts enkele voorbeelden. Holistische coaching richt zich op de onderliggende oorzaken van deze klachten, verder dan alleen de symptomen.

 

Wat is de samenhang tussen oorzaak en gevolg van klachten?

Als holistisch coach ga ik samen met jou op zoek naar de mogelijke oorzaken van jouw lichamelijke of mentale klachten. Je krijgt inzicht in wat jou belemmert om voluit te leven en leert oude patronen en blokkades los te laten. Door bewust te worden van jezelf en jouw essentie, kun je andere keuzes maken en ernaar handelen. 

 

Holistische coaching, ondersteund met Reiki of Chakrahealing, vormt een krachtige combinatie die diep doordringt op energetisch niveau. Deze behandelingen versterken het zelfhelende vermogen van het lichaam en brengen diepe ontspanning en innerlijke rust, waardoor meer inzicht en bewustwording ontstaat. 

 

Het is belangrijk te beseffen dat hardnekkige patronen en overtuigingen niet van de ene op de andere dag verdwijnen. Daarom is tijd en meerdere sessies nodig om een structurele en essentiële verandering te bereiken.

 

Wandelsessie

Wist je dat de coaching ook tijdens een wandeling in de natuur kan plaatsvinden? De natuur biedt een stressverlagende omgeving waarin je gedachten vrij kunnen stromen en je dichter bij jezelf kunt komen door mindfulness en ademhalingsoefeningen.

 

Ben je klaar voor een nieuwe stap naar meer welzijn en balans? Neem dan gerust contact met mij op voor een coaching sessie. Ik kijk ernaar uit om samen met jou op reis te gaan naar een gelukkiger en gezonder leven!

 
Alle behandelingen zijn complementair en vervangen geen reguliere behandelingen.

 

 


Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl