Reviews

 


Wat vond je van je behandeling bij Aluna Coaching? Jouw ervaring is waardevol voor mij en anderen die overwegen om een behandeling te boeken. Deel alsjeblieft jouw mening via onderstaand formulier.

 

Alvast bedankt voor het delen van je feedback!

Reactie plaatsen

Reacties

Marina
4 maanden geleden

Na/in een periode van fysieke en mentale overbelasting vond ik rust en ontspanning in de Reiki-behandelingen van Lisette. Deze momenten, zowel de Reiki áls de fijne gesprekjes, gaven ontspanning en hiermee vertrouwen in herstel. Dit is in het proces heel helpend geweest.

Annemiek
5 maanden geleden

Op een fijne plek creëert Lisette met haar warme persoonlijkheid en oprechte belangstelling een relaxte sfeer. Haar Reiki behandeling zorgde bij mij voor een fijne ontspanning en dit gevoel heb ik ook zo mee naar huis genomen.

Tamara
6 maanden geleden

De vrouwencirkel waar ik aan deelneem bij Lisette brengt mij groei en geeft mij inzicht. In een prettige setting is er ruimte voor ontdekken en reflecteren.

Daniëlle
6 maanden geleden

Via Lisette heb ik mijn eerste Reiki behandelingen ontvangen en mogen ervaren wat Reiki in positieve zin met je doet.
Lisette straalt rust en vertrouwen uit waardoor het niet moeilijk is om je volledig over te geven tijdens de behandeling.

Saskia
7 maanden geleden

Lisette is heel deskundig in haar vak. In een hele fijne en ontspannen sfeer heb ik, tijdens de Reiki behandeling van Lisette, ervaren hoe fijn het is om je balans te hervinden.


Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl