Vrouwencirkel


De Vrouwencirkel, een plek vol magie en verbinding!

 

Wat is een vrouwencirkel?

Het is een oeroude traditie die vrouwen van alle leeftijden en achtergronden samenbrengt, waarbij we ons verbinden los van religie of overtuiging. Hier creëren we een veilige ruimte waar je volledig jezelf kunt zijn, vrij van oordeel en ongevraagd advies, en waar anderen je omarmen, steunen en inspireren. 

 

In onze vrouwencirkel draait het om het delen van verhalen, om gezien en gehoord te worden in alle zachtheid en kwetsbaarheid. Iedereen is gelijkwaardig, niets is verplicht en alles mag er zijn.

 

Wie kan deelnemen aan een vrouwencirkel?

Iedere sprankelende vrouw die wil groeien, bewustzijn vergroten en dieper contact wil maken met zichzelf en anderen. Met een vaste groep van 4 tot 6 vrouwen komen we maandelijks samen, waardoor er een magische band kan ontstaan en je kunt groeien in je eigen proces. Samen duiken we diep in onderwerpen zoals innerlijke rust, balans vinden, leven vanuit je gevoel en meer.

 

Hoe ziet een vrouwencirkelavond eruit?

We beginnen met een kop thee, openen de cirkel symbolisch met kaarsen en starten met het thema van de avond via meditatie, visualisatie en orakelkaarten. Iedereen krijgt de kans om te spreken, op basis van het thema of wat er op dat moment leeft. We sluiten af met een energetische verbinding te maken om weer te aarden en sluiten de cirkel ritueel af. 

 

Het is fijn om jezelf helemaal comfortabel te voelen door makkelijke zittende kleding, warme sokken of pantoffels en eventueel een kussen, matje of deken mee te nemen. Bij onze vrouwencirkel draait het om jou, om de magie van verbinding en de vreugde van zelfontwikkeling. Sluit je aan bij de vrouwencirkel en ontdek de kracht van samenzijn en zelfontdekking!

 

Ben je geïnteresseerd in de vrouwencirkel? Stuur dan gerust een berichtje via e-mail of vul het contactformulier in.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen!


Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl