Over mij

 

 


Welkom bij Aluna Coaching!

 

Mijn naam is Lisette Westenbroek, energetisch en holistisch coach. Samen met mijn man Gerard en onze huisdieren wonen wij aan de rand van de Veluwezoom in Dieren (Gld). We zijn de trotse ouders van 2 geweldige kinderen. 

 

Na mijn verpleegkundige opleiding werkte ik jarenlang in de gehandicaptenzorg, waar ik mijn passie ontdekte in het verbinden, begeleiden en coachen van mensen. Mijn vaardigheden heb ik verder ontwikkeld in management- en adviesfuncties binnen diverse zorgorganisaties. 

 

Mijn begeleiding kenmerkt zich door empathie, betrokkenheid en intuïtieve aanpak waarbij mijn focus ligt op de mens en zijn mogelijkheden. In mijn praktijk heb ik mijn persoonlijke ervaringen en professionele kennis gecombineerd met diverse opleidingen die uitgaan van een holistische visie. 

 

De uitdagingen van de afgelopen jaren, waaronder ziektes die mijn leven hebben veranderd, hebben mij geleerd om mijn intuïtie te vertrouwen en mijn spirituele pad van gevoel te omarmen. Naast individuele sessies bied ik maandelijks vrouwencirkels aan waar we met een groep vrouwen samenkomen om te groeien, te delen en te verbinden. Daarnaast ben ik Reiki-vrijwilliger voor mensen in verzorgings- en verpleeghuizen.

 

Ik wil je graag helpen en ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei en welzijn. Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken.

 

Met warme groeten,

Lisette Westenbroek

 

 

Mijn Missie

Mijn missie is om je te ondersteunen en te inspireren op je innerlijke reis naar persoonlijke groei en bewustwording. Ik help je graag op weg om in balans en terug bij jezelf te komen. Alles wat je nodig hebt, zit tenslotte al in je.  

 

 

Welkom in mijn praktijk!


Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl